Пет оригинални начина да поднесем личното послание в стих

Пет оригинални начина да поднесем личното послание в стих

Сама по себе си силата на думите, написани специално за вашите любими хора, е достатъчна, за да остави незабравим спомен за вълнението и емоцията, които сте им подарили. Но има безброй начини, с които да придадете завършен и оригинален вид на личното послание в стих, което да им остане за цял живот.

Ръчно изработена картичка.

Със сигурност ръчната изработка носи в себе си много повече топлина и нежност, отколкото принтирана картичка, закупена от магазина. Вие най-добре познавате човека, който ще получи личното пожелание в стих. Затова и ръчно изработената картичка ще бъде направена точно според вашите изисквания. Вие решавате дали картичката да бъде лилава, да има жълти пеперуди, или пък огромна емблема на любимата марка автомобил. А получателят ще бъде не само докоснат от жеста, че сте се потрудили да изберете нещо, което той наистина харесва, а ще бъде безкрайно развълнуван и от личния стих, в който определено ще се познае.


Дигитален колаж за поставяне в рамка.

Това е може би един от най-достъпните, бюджетни и в същото време оригинални начини да подарите на любимите си хора лично пожелание в стих, написано специално за тях. Предпочитаният формат на колажа е А4, а изобилието от рамки на пазара е голямо. Колажът се оформя според вашите цветови и тематични предпочитания, а възможността да добавите любими снимки, придава допълнително чар и чувство за грижа. Разпечатан върху висококачествена фотохартия, запазваща цветовете на изображенията, поднесено в красива рамка, личното пожелание в стих може да краси както стените в дома на любимите ви хора, така и бюрата им.

Ръчно изработен плик за паричен подарък.

По много поводи в днешно време предпочитаме да подарим пари. Но хвърлените „голи пари“ сами по себе си не означават нищо. Чисто белите пощенски пликове също крият огромна доза безличие. Ръчно изработеният плик за паричен подарък е чудесен начин да покажете на хората, които обичате колко много означават за вас. Избирайки този вариант за завършен вид на вашето лично послание в стих, вие получавате красив плик, съчетаващ в себе си елегантността на ръчно изработената картичка, дискретността на паричния подарък и вълнението от личното стихотворение, написано специално за получателя си.

Декорация на алкохол.

Изключително подходящ начин за поднасяне на лично пожелание в стих на силните ни половинки. Ще се изненадате как очите на големи мъже се пълнят със сълзи от вълнения, когато прочетат стих, написан специално за тях. А когато емоционалното лично послание е придружено с любимата им напитка, благодарността и нескритата им радост са двойни.

Печат на личното послание в стих върху дърво или камък.

Избирайки да поднесете личното послание в стих върху дърво или камък, вие поднасяте подарък за цяла една вечност. Напредъкът на технологиите позволява изключително високо качество на печат с голяма трайност на цветовете. Както при дигиталния колаж, и тук можете да изберете цветово и тематично оформление, както и да добавите снимки. А якостта на материала и качествената изработка гарантират, че личното послание в стих ще остане за спомен и за идните поколения. Това е изключително предпочитан вариант за поднасяне в завършен вид на личните пожелания за юбилеи, златни сватби, значими корпоративни събития и пр. Разбира се, можете да го поднесете личния стих по този начин и по всеки повод, който желаете.

Възможностите за поднасяне на личното пожелание в стих са неограничени. Те зависят единствено от вашите желания и границите на въображението ви. Както и да предпочетете да го поднесете, бъдете сигурни, че думите, написани специално за вашия любим човек, ще стигнат до сърцето му.

 

Ако ви предстои повод или искате да зарадвате ваш любим човек просто така, подарявайки му стихотворение, написано специално за него, потърсете ме във Фейсбук или ми пишете на имейл vessela@vesselag.com.