Как става поръчката на лично писмо от Дядо Коледа?

Как става поръчката на лично писмо от Дядо Коледа?

За да бъде писмото от Дядо Коледа наистина лично и вълнуващо, трябва заедно да извървим целия път – от идеята, написването и поднасянето на подаръка. Винаги е весело, забавно и приятно и за двете страни.

За да получи вашия любим човек лично писмо от Дядо Коледа, трябва малко да го опозная.

Това става, като ви задам няколко въпроса за получателя на писмото от Дядо Коледа. Трябва да ми отделите 10-15 минутки от времето си и да ми отговорите съвсем кратичко. Макар да са подбрани прецизно според възрастта на получателя, не всички въпроси са задължителни. Те служат най-вече за гръбнак, който да ви ориентира каква информация ми е необходима, за да напиша наистина лично писмо от Дядо Коледа. Вие сами решавате на кои въпроси да отговорите и кои да пропуснете. Може да ми споделите и всякаква допълнителна информация, за която не съм се сетила да попитам, но би зарадвала вашия любим човек.

 

 

Създаването на лично писмо от Дядо Коледа е непрекъснат двустранен процес.

С отговарянето на предварителните въпроси съвсем не приключва вашата роля. Със сигурност, когато започна да пиша личното писмо от Дядо Коледа за вашия любим човек, ще ми изникнат въпроси, за които нито аз, нито вие първоначално сме се сетили. И за да бъде всичко изрядно, ще трябва да ме изтърпите. Напълно възможно е да се свържа с вас за доуточняване на детайлите.

Когато черновата на писмото от Дядо Коледа е готова, ще я прочетете.

Без значение колко подробно сте отговорили на въпросите ми, за да сме сигурни, че личното писмо от Дядо Коледа е написано точно както трябва и че ще се хареса, трябва да отделите няколко минутки, за да прочетете черновата. Това е може би най-важният момент от целия процес до тук. Вече реално ще получите представа какъв точно подарък ще поднесете на вашия любим човек. Ако има части от личното писмо от Дядо Коледа, които не отразяват правилно получената от вас информация или не отговарят на очакванията ви, ще редактирам текста и отново ще ви изпратя черновата. Едва когато всичко е наред и вие сте убедени, че точно това е текстът, който ще зарадва любимия ви човек, преминаваме към следващата стъпка.

 

 

Да изберете оформление за писмото от Дядо Коледа.

Пощенската станция на Северния полюс разполага с богати възможности за оформление. Каталогът включва повече от 60 красиви коледни подложки и над 15 дизайнерски плика. Всяка година джуджетата се трудят неуморно и помагат на истинският Дядо Коледа да добавя нови и нови красиви оформления. От миналата година вече има и тематични комплекти – еднакви пощенски пликове и подложки за писмата, подходящи за любимите ви татковци, съпрузи, баби, дядовци и малки разбойници. А ако в богатото разнообразие все пак не откриете оформление, което да отговаря на очакванията ви за вашето писмо от Дядо Коледа, не се тревожете. Ще направим специално за вас!

Когато всички детайли са уточнени, разпечатвам вашето лично писмо от Дядо Коледа върху луксозна хартия, изрязвам и запечатвам плика и го товаря на коледната шейна. Почти всичко – от написването на първия ред до изпращането на готовото писмо към вас, е ръчен труд. Затова и не става толкова бързо.

Срокът за доставка на личното писмо от Дядо Коледа е около 1 седмица.

В не толкова натоварения период от 1-ви ноември до 1-ви декември писмата от Дядо Коледа са готови до седмица, след като сте отговорили на въпросите ми. Оттам насетне вече става сложно. С настъпването на празничният декември, коледният дух все по-силно завладява сърцата на тези, които търсят необикновени подаръци за своите любими хора. Желаещите да получат лично писмо от Дядо Коледа стават все повече, а срокът им за написване и подготовка се удължава. Всяка година Пощенската станция на Северния полюс обявява работно време до последните дни преди Коледа, но често се случва да затвори врати още в първите дни на декември – за да бъдат написани всички по-рано поръчани лични писма от Дядо Коледа.

 

Цената на личното писмо от Дядо Коледа е достъпна.

Най-скъпите подаръци понякога не струват много. Това важи и за личното писмо от Дядо Коледа. Цената на едно писмо за кампанията Коледа 2020 е 30 лева, ако е поръчано в срок до 15-ти декември. Ако Пощенската станция на Северния полюс има възможност да приема още поръчки след тази дата, цената на писмо от Дядо Коледа е 40 лева. Не плащате нищо предварително. Едва след като получите личното писмо от Дядо Коледа, а преди това сте се запознали до най-малката подробност със съдържанието му. Освен това истинският Дядо Коледа не пише само индивидуални писма. Може да поръчате едно коледно писмо за:

  • ·         Братчета и/или сестричета, ако разликата във възрастта им не е твърде голяма;
  • ·         За дечица с близка възраст, без родствена връзка, но живеещи заедно;
  • ·         За семейства;
  • ·         За цели групи в детските градини или училищни класове.

Истинският Дядо Коледа е предвидил символични отстъпки за поръчка на три и повече писъмца. Освен това доставката на три и повече лични писма от Дядо Коледа е безплатна.

Пощенската станция на Северния полюс използва услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт. Всеки понеделник и четвъртък личните писма от Дядо Коледа биват натоварени на техните шейни и отлитат към получателите си. Пристигат при вас с опция за преглед. А когато се убедите, че на живо са още по-красиви от очакваното, за вас остава да решите къде и как точно да поднесете изненадата!

 

Личните писма от Дядо Коледа са един наистина вълшебен и незабравим подарък, който докосва еднакво и малки, и големи. Наситени с хумор, с нежност и с коледен дух, стигат до сърцата на всички и ги даряват с безценни емоции, които дълго ще помнят.

 

Ако искате да зарадвате любим ваш човек с лично писмо от Дядо Коледа, намерете ме във Фейсбук, пишете ми на имейл vessela@vesselag.com или използвайте формата за запитвания в сайта.

 

Прочетете още:
Защо е специално личното писмо от Дядо Коледа?