Защо е специално личното писмо от Дядо Коледа

Защо е специално личното писмо от Дядо Коледа

Коледа. Най-светлият и топъл християнски празник. Когато цялото семейство е заедно, когато близките хора разменят обич, мечти и надежди. Разменят подаръци и безценни емоции. В последните години все по-често обръщаме поглед към нематериалните, смислени и показващи обич подаръци. Един такъв подарък е личното писмо от Дядо Коледа.

 

В интернет пространството се появиха много платформи, които предлагат лично писмо от Дядо Коледа. До колко то обаче наистина е лично, е доста спорен въпрос. Обикновено това са сайтове, в които трябва да попълните имената и възрастта на детенцето, което ще го получи. Да харесате оформление на вашето лично писмото от Дядо Коледа, като за избор имате не повече от 5 варианта. Накрая трябва да изберете и някакъв стандартен текст - в повечето случаи приказка или пък типово писмо, съобразено с пола на детенцето. В зависимост от бюджета ви може да изберете луксозна опаковка, магически прах, сертификати и какво ли още не. Истината е, че допълненията карат сметката ви доста да набъбне, а много скоро всички те са забравени или захвърлени на боклука.

 

Представете си детето ви да получи наистина лично писмо от Дядо Коледа!

 

Точно така! Писмо, в което няма шаблони и заучени фрази. Няма клишета, а всичко е написано специално за вашето любимо джудже – от първия до последния ред! Това е основното нещо, което прави моите лични писма от Дядо Коледа наистина специални. В личните писма от Дядо Коледа не използвам стандартни и типови текстове, а пиша това, което получателят  очаква (или по-скоро не очаква) да прочете. Представете си удивлението в очите на децата ви, когато разберат, че Дядо Коледа наистина ги е наблюдавал през годината. Че е забелязал колко са се вълнували на първия учебен ден; че ги е похвалил колко добре рисуват и колко бързи са с колелото; че е научил за дребните пакости, които обичат да правят, но въпреки това добрият старец не им се кара, а ги дарява с напътствия и ценни съвети.

 

 

 

Личните писма от Дядо Коледа карат децата да се чувстват специални.

 

Защото старанието и вниманието, които отделям на всяка история, са специални. Личните писма от Дядо Коледа поздравяват, окуражават, възпитават. И макар Дядо Коледа никога да не се кара на хубавия празник, винаги намира начин да покаже на мъниците, че има как да бъдат още по-послушни и добри, когато се налага. С много чувство за хумор, внимание към детайлите и помощта на родителите, се раждат вълшебни коледни писма, които малчуганите помнят за дълго.

 

 

 

Всъщност личните писма от Дядо Коледа не са само за дечица.

 

Те могат да донесат усмивки, безценни емоции и сълзи от радост и вълнение на малки и големи. С различен подход и стил според възрастта на получателите, личните писма от Дядо Коледа достигат до сърцата на всичките ви любими хора. С много чувство за хумор и весели закачки поднасяме писмата на младежите и симпатягите, които ви карат да се усмихвате непрекъснато. С много чиста любов личните писма от Дядо Коледа достигат до сърцата на вашите спътници в живота. Много нежност и топлина лъхат от редовете на писмата за възрастните ви родители, които заслужават признание за цял живот отдаденост и грижи. В Пощенската станция на Северния полюс има за всекиго по нещо, но най-вече има обич, топлина, нежност, усмивки и грижа.

 

 

 

Възможностите за оформление на писмата са огромни.

 

Как да изглежда вашето лично писмо от Дядо Коледа? След текста, това е следващият много важен въпрос. В каталога на Северния полюс има над 60 красиви коледни подложки и повече от 30 дизайнерски плика. Има тематични и цветово подбрани комплекти. Всяка година се добавят нови и нови възможности за избор, а ако въпреки големият брой предложения, не откривате вашето оформление, в работилницата на истинския Дядо Коледа ще направим дизайн, който да е точно за любимия ви човек.

 

 

 

 

Личните писма от Дядо Коледа наистина са лични. И това ги прави специални. Малките дечица понякога месеци наред не изпускат от поглед получените писма, дори заспиват с тях. А порасналите ви любими хора оценяват жеста, старанието и обичта, вложени от вас, за да им подарите още една причина за усмивка в празничната вечер.

 

Личните писма от Дядо Коледа са специален, оригинален, вълнуващ и безценен подарък, защото:

 

  •        са написани от първия до последния ред специално за вашите любими хора;
  •        се пишат с внимание, което всеки заслужава;
  •        носят безценни емоции, които дълго всички ще помнят.

 

Ако искате да зарадвате любим ваш човек с лично писмо от Дядо Коледа, намерете ме във Фейсбук, пишете ми на имейл vessela@vesselag.com или използвайте формата за запитвания в сайта.

 

 

 

Прочетете още:
Как става поръчката на лично писмо от Дядо Коледа?