Защо да изберем лично пожелание и послание в стих за подарък?

Защо да изберем лично пожелание и послание в стих за подарък?

Да видиш сълзи от вълнение и обич в очите на любимия човек, е безценно. В днешното забързано ежедневие сякаш не ни остава време, за да осъзнаем кои са най-топлещите и безценни подаръци за хората, които обичаме. Напоследък обаче все повече хора усещат материалната ни презадоволеност и обръщат глава към онези позабравени, но толкова вълнуващи и лични подаръци, които по най-чист и простичък начин показват обичта на любимите ни хора. Точно такъв подарък е личното пожелание и послание в стих. Ето няколко причини, които ще ви помогнат да разберете силата на поезията и как стиховете ни помагат да покажем обичта си по най-докосващия начин.

Личните пожелания и послания в стих са уникален и личен подарък.

В стиховете оживяват историите на вашите любими хора. Думите разказват за конкретни случки и преживявания. Римите съдържат имената на семействата и най-близките хора на получателя. Със силата на словото рисувам характера на конкретния човек, неговите радости и най-нежни мечти. Всеки, поръчал и прочел лично послание, се убеждава, че стихът е написан конкретно за неговия любим човек и няма как да бъде подарен на друг, защото хората сме толкова различни!

Личните пожелания в стих са подходящи за всякакъв повод.

Може да подарите лично послание в стих по всякакъв повод. От сватба и кръщене, през появата на ново бебе или неговата първа годинка, до празници като 8-ми Март, Свети Валентин, Коледа или Нова Година. Личните пожелания в стих се превърнаха в предпочитан и любим подарък за юбилеи, годишнини от сватба, пенсиониране. А много хора избират да зарадват най-скъпите си с такъв личен подарък просто така, без повод. И без значение дали има конкретна причина, която ви е накарала да изберете лично пожелание в стих, или просто сте решили да внесете малко нежност и вълнение в обикновения ден, резултатът винаги е запомнящ се.

Може да поднесете стиха по най-оригинален начин.

Силата на личното послание в стих сама по себе си е достатъчно вълнуваща, но възможността да го подарите в красив и оригинален завършен вид, придава още по-силно усещане за личен и докосващ жест. Някои от най-предпочитаните и достъпни варианти за цялостно оформление на личните пожелания са:

  • Красива ръчно изработена картичка.

  • Ръчно изработен плик за пари.

  • Дигитален колаж, разпечатан върху фотохартия, подходящ за поставяне в рамка.

  • Отпечатване на личните стихове върху канава.

  • Отпечатване върху дърво.

  • Печат на личните послания върху камък.

Личните пожелания и послания в стих са достъпни.

Противно на схващането, че това е скъп подарък, цената на личните пожелания и послания в стих е съвсем достъпна. Всеки от нас може да си я позволи, особено когато поводът, за който го подарявате, е специален. Независимо от сравнително ниската си цена обаче, един такъв личен подарък остава безценен и вечен спомен за получателя си.

Дали по конкретен повод или просто искате да зарадвате някого, бъдете сигурни, че с поднасянето на лично пожелание и послание в стих ще подарите много повече от подарък.

  • Ще покажете любовта, благодарността и уважението си по оригинален и личен начин.

  • Ще видите сълзи от радост и вълнение в очите на любимите ви хора.

  • Ще подарите спомен и емоция, които ще се помнят цял живот.

 

Ако на ваш любим човек предстои светъл празник и искате да го развълнувате с лично послание в стихпотърсете ме във Фейсбук или се свържете с мен на имейл: vessela@vesselag.com.