Поезия за специални случаи


Стихове, които вълнуват и остават безценни спомени за цял живот!

Поезия за специални случаи е проект, който успешно развивам в последните няколко години и който добива все по-голяма популярност. Услугите ми са насочени към вас, вашите любими хора и най-съкровените ви мигове заедно. В стиховете ми оживяват вашите истории и топли чувства, а поднесени в красиво ръчно изработени или нестандартни форми, се превръщат във вълнуващи спомени за цял живот.
При мен можете да откриете стих за всеки повод, благодарствени писма, текстове за покани, сватбени клетви, речи за кумове и всичко останало, за което думичките не ви стигат.
Можете да получите стиховете единствено като текст или в напълно завършен вид. Ръчно изработени картички и пликове за пари са малка част от възможностите. Дигиталните колажи за поставяне в рамка – с добавени снимки и оформление по ваш избор, също са предпочитан вариант за завършен подарък към вашите любими хора. От скоро имам удоволствието да ви предложа стиховете, снимките и обичта ви да бъде напечатана върху дърво и камък с изключително качество на изработката – подарък, който остава за цял живот.
„Историята на нашата любов“ и „Десет причини да те обичам“ са ръчно изработени книги-мечти, превърнали се в незабравими подаръци за стотици влюбени. Стиховете, написани за любимите ви хора, разказват историята на вашата любов или представят на човека остреща по най-вълнуващ и личен начин защо сте избрали точно него за спътник в живота. Заглавията на книгите са поставени условно и могат да бъдат променяни според вашите нужди и желания. Изключително подходящи са за подарък за майка, на която децата изказват своето признание и разказват за един живот обич и отдаденост през своите очи. Предпочитан подарък са и за сватби – към кумове и родители.
Обичта ми към децата роди единствената за момента в България услуга наистина Лично писмо от Дядо Коледа, което е написано от първия до последния ред за любимите ви хора. Нуждата на малчуганите понякога да бъдат окуражавани, хвалени и подкрепяни извади на бял свят вълнуващите Писма от вълшебни герои.
Съвсем скоро ще ви представя и още един начин да превърнете децата си в истински малки герои, а именно проектът „Имало едно време“ – приказка, написана за вашето дете, поднесена в красиво ръчно изработена книжка.